Wonder Woman Ne Zaman Vizyona Girecek ?

admin
20 Ağu 2016
Wonder Woman Ne Zaman Vizyona Girecek ?

wonder-woman

Dc yapımı olan bu fantastik film Wonder Woman Ne Zaman Hangi Tarihte Vizyona Girecek ?

DC bildiğiniz üzere bu sektördeki en kaliteli ve en iyi Fantastik filmleri izleyici ile buluşturuyor. Şimdi yeni bir seri başlatan bu firma Wonder Woman ile karşımızda olacak. Arrow, DC, Legends of Tomorrow ve Flash gibi izleyicinin çok beğendiği dizilerden sonra bu kezde harika bir filmle bizlerle olacak. Fragmanı yayınlanan bu yeni film gerçekten heycan yaratıyor. Harika bir Aksiyonda bizleri bekliyor. İsterseniz önce filmden biraz bahsedelim. Arzu edenler diğer parağraftan vizyon tarihine bakabilirler.

Wonder Woman Filminin Konusu

Bu karakteri aslında biraz tanımış olduk. Nerede mi diyece soracak olursanız Batman vs Superman: Adaletin Şafağı filminde biz onunla tanışmıştık. Gal Gadot ismi ile tanımış olduğumuz bu karakterin üstün özellikleri bulunmakta. Tropik bir adada kendisine bezenmiş güçler ile yaşayan ve oldukça savaşçı bir kadındır. Kendisi artık bu adadan çıkacak ve dünyayı keşfetmek üzere yola koyulacaktır. Bu çıkış diğer insanların ona karşı nasıl hayran olacaklarını bizlere gösterecek. Bakalım bizleri nasıl bir maceraya ve nasıl bir aksiyona sürükleycek.

Wonder Woman Ne Zaman Vizyona Girecek?

Konu başlığımızda olduğu gibi sizlerinde merak ettiği konuya dönelim. Film 2017 yılında 1 Haziran Tarihinde Amerika da ve ardından 2 Haziran 2017 tarihinde ise Türkiye de gösterime girecek. Açık söyleyeyim ben bile heycanlandım bu film için. Şimdi dilerseniz size bu filmin birde fragmanını izletelim ; bakın ve sizde gözünüzde bir canlandırın.

Wonder Woman Fragmanı izle

Yorumlar